Bijtringen

Een bijtring is heerlijk voor baby’s om op te bijten en te sabbelen. Vooral bij doorkomende tandjes kan een bijtring voor een baby verlichting geven.

De leuke bijtringen van Pollie’s Kraamkado zijn allemaal handgemaakt. Ze zijn voorzien van konijnenoortjes, gemaakt van leuke katoenen vrolijke babystofjes (de stofjes varieren) met knispelpapier erin verwerkt en een ring van beukenhout.

Deze bijtringen zijn ook los te bestellen en op maat te maken mocht de bijtring van je voorkeur niet meer voorraad te zijn. Je kan kiezen uit verschillende stofjes zoals okergeel, groen, roze, terra, blauw en taupe wafelstof en andere leuke stofjes van de achterzijde (dit kan varieren, ik heb elke keer weer leuke nieuwe stofjes) Hou dan svp rekening met een langere levertijd.

Let op! De producten zijn met veel liefde en grote zorg samengesteld, maar laat je baby ze niet gebruiken zonder toezicht. Gebruik van de producten is op eigen risico. Check ook eerst de bijtring op onvolkomenheden voordat je de bijtring aan je baby geeft.

De bijtringen oortjes zijn 3,95 euro per stuk exclusief 3,99 euro verzendkosten met tracktrace post.nl

Het knuffeldoekje met extra vulling, knispelpapier en bijtring, gemaakt van o.a. zacht dons fkeece stof, is tevens een leuk babyspeeltje. Deze kost slechts 4,95 euro. (Bijtring kan je trouwens erafhalen en je kan er een speen aan bevestigen)

Wil je een bijtring bestellen of heb je vragen? vul dan het onderstaand formulier in:

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close