De leuke girafjes zijn er weer!

img_20190129_120657_632Ken je de leuke giraf knuffels al!? Ik kwam ze een tijdje geleden tegen op een opvallende instagrampagina van twee meiden, die uit hobby onder andere deze leuke girafjes naaiden. Ik vond deze girafjes vooral door de gebruikte stofjes (met o. a. dots) er zo gaaf en stoer uit zien. Is helemaal hip en volgens de laatste trends!

IMG_20190809_144727_564

Zoals je misschien ook reeds gemerkt hebt, hou ik niet zo van dat zoete zachte baby gedoe (lees zacht zoet babyblauw en zoet baby roze, nijntje etc)in mijn kraammanden, maar maak ik meer gebruik van de laatste trends en kleuren (love  love love okergeel…zwart wit tinten🙏🙏🙏)  Ik ben dus vooral op zoek naar stoere en orginele spulletjes in bepaalde kleuren. En die leuke hippe gave girafjes pasten daar dus helemaal tussen mijn andere leuke spulletjes voor mijn mandjes. Ik besloot om deze reden een paar maanden geleden een aantal van deze leuke knuffels in te slaan voor mijn kraammanden. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ondertussen heb ik alweer een derde lading binnen van 15 girafjes. Ik ben erg benieuwd hoe snel dit keer de lading erdoorheen gaat😉

IMG_20190810_113053_671

Ze zijn by the way ook los te bestellen, (alleen bij genoeg voorraad!)

Zie http://www.pollieskraamkados.wordpress.com/shop voor de laatste voorraad manden

IMG_20190809_180019_698

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close