Nieuwe voorraad kraammanden beschikbaar!

Vandaag zijn er weer nieuwe hippe stoere kraammanden samengesteld en in de webshop op deze site geplaatst. Ze zijn beschikbaar in verschillende prijscategorieën en van elke mand is slechts 1 uniek exemplaar aanwezig.

IMG_20190625_174738_227

De leuke stoere handgemaakte knuffels van Jutenjul zijn zo goed bevallen bij de vorige afnemers en zijn dus ook nu weer terug te vinden in de manden! Ook de verschillende soorten bijtringen zie je weer terugkomen in de manden. Ik heb naast de reeds bekende auto nachtlampjes nu ook enkele andere leuke schattige nachtlampjes kunnen scoren: het eenhoorn nachtlampje voor de meisjes! Voor de mensen die niet weten of het een jongen of meisje wordt en iets neutraals zoeken, de kleuren zwart wit okergeel is helemaal hip en van deze tijd! Super leuk! 😍 Kortom voor iedereen is er wel wat wilds aanwezig 😉. Kijk maar even snel in de shop😘 

Zie je wat leuks in de webshop, plaats dan je opdracht via mier7654@hotmail.com. Ik zorg voor de rest en pak het leuk voor je in, zodat het echt een verrassing wordt voor de kersverse ouders om het uit te pakken. 

Zoek je nou iets in een bepaalde prijscategorie en je ziet het er niet tussen staan in de webshop. Ik maak zoals al ik eerder op de site vermeld heb ook manden in opdracht op maat. Uiteraard ook in dit laatste geval, kan je mij een berichtje sturen😊 en de mogelijkheden en wensen met mij bespreken.

Ik heb hierboven nog wat foto’s geplaatst van de grote okergele zwart witte manden, die ik vorige week in opdracht van de moeder van een buurvrouw mocht samenstellen en verpakken! Het resultaat is toch echt waanzinnig gaaf geworden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close