Uitbreiding!

Vorige maand kreeg ik van mijn schoonheidsspecialiste te horen, dat ze zo blij was met het kraammandje, die ze begin december bij mij had besteld.

Als leuke bijkomstigheid kreeg ze ook nog van een klant een hele leuke enthousiaste reactie op dit mandje te horen, die het mandje toevallig in haar studio zag staan. Ik kon daaropvolgend mijn brutale vraag niet langer voor mij houden.  Nee heb je, ja kan je krijgen toch?😉 Dus ik vroeg haar of ik bij haar in de studio wat mandjes mocht plaatsen. Tot mijn grote verbazing vond ze dat een heel leuk idee!

Om de kraammandjes leuk neer te zetten heb ik speciaal hiervoor een leuk ikea kastje gekocht. De mandjes heb ik gisteren samengesteld en leuk verpakt. De nieuwe visitekaartjes zijn reeds in de maak. Kortom, ik ben er helemaal klaar voor!

Vanaf morgen kan je mijn kraammandjes zowel bij kadowinkel Andrea’s Tafel nu dus ook verkrijgen bij schoonheidssalon Beauty-xpert in centrum van Den hoorn zie http://www.beauty-xpert.nl

Wil je toch een ander leuk mandje kijk dan even op mijn webpagina: http://www.pollieskraamkados.wordpress.com. Ik heb daar in de shop nieuwe te bestellen kraammandjes geplaatst in verschillende prijscategorieen! Ook kan ik uiteraard iets anders voor je samenstellen! Dat is geen enkel probleem! Ik hoor dan graag van je!

Een gedachte over “Uitbreiding!

  1. Net twee kraammandjes geleverd gekregen om weg te geven aan twee collega’s. Ze zagen er geweldig uit. En ook mooi verzorgd ingepakt. Een plezier om weg te geven. En zeker een plezier om te ontvangen. Volgende keer willen we weer een kraammandje van pollies kraamkado!!!!!!!!!! Margot, Jaap en Jany

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close