Een dankbare hobby!

Een collega van mijn man stuurt een minuut geleden nog een smsje, dat ze deze week nog een kraamandje nodig heeft. Daar gaat mijn vrije bankhang dag!  Ik word gelijk aan het werk gezet. Nou ja werk….Het is vooral een leuke hobby!

Wanneer één van mijn vriendinnen weer eens een kindje kreeg, maakte ik met veel plezier een leuke kraammand voor haar en haar kleintje. Het uitzoeken van de leukste babyspulletjes, het samenstellen en het leuk inpakken vond ik zo leuk om te doen. Tot op een gegeven moment al mijn vriendinnen klaar waren met hun gezinsuitbreiding en ik noodgedwongen moest stoppen met mijn leuke tijdsverdrijf.

Waarom eigenlijk stoppen? Veel werkende moeders hebben het vaak te druk om zelf een kraammand samen te stellen. Het viel mij daarnaast ook nog op dat veel kraamkado’s in een winkel best prijzig waren. En ik..Ik hoef er helemaal niks aan te verdienen. Ik vind het vooral heeel erg leuk om te doen!  Ik kreeg veel complimentjes over mijn kraammandjes op facebook en dat ik er vooral iets mee moest doen.

Ik besloot mijn hobby dus gewoon voort te zetten. En 5 jaar later maak ik nog steeds met alle plezier kraammandjes. Niet meer voor de kindjes van mijn vriendinnen, maar nu in opdracht!

Wellicht ben ik begonnen met deze hobby om mijn ongewilde kinderloosheid een plekje te geven. Wie weet? In ieder geval werkt deze therapie heel goed voor mij. Ik word er blij van! En als de ouders er ook blij van worden, dan heb ik mijn einddoel bereikt!

Dit mandje heb ik vandaag samengesteld voor mijn man’s collega en gaat deze komende dagen de deur uit. Dank je Silvia P. Voor je bestelling! Ik hoop dat de ouders er net zo blij van worden als ik😊.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close