Een nieuw jongetje geboren!

Afgelopen woensdagavond kreeg ik een berichtje binnen van een andere lotgenoot “Suzan” met de vraag of ik nog kraammandjes maakte. Haar buurvrouw zou deze week bevallen van een jongetje en ze zou graag op korte termijn een kraammandje van mij willen ontvangen.

Het kraammandje met het tshirtje “I woke up this CUTE” vond ze zo leuk! Dat mandje wilde ze wel! Helaas moest ik haar teleurstellen. Het laatste CUTE tshirtje had ik al gereserveerd voor iemand, die ook deze week haar bestelling zou doen.

Maar ik stelde Suzan gerust. Ik had nog een ander heel leuk t’shirtje in voorraad met de tekst”  I love my dad, he is awesome” Ik beloofde voor haar een heel leuk mandje samen te stellen gezien haar aangegeven budget.

De volgende dag stuurde ik Suzan de foto’s door van de samenstelling en de kraammand. Ze vond het super leuk!

Inmiddels is de mand verstuurd per post.nl.

Dank je Suzan voor de bestelling! Ik hoop dat de ouders er blij mee zijn!.😊

img_20161110_171547

 

 

 

 

3 gedachten over “Een nieuw jongetje geboren!

 1. We zijn heel erg blij met deze kraammand, echt ontzettend leuk.
  Heel fijn ook dat je dit zo snel voor ons kon en wilde regelen!
  Ons buurjongetje is inmiddels geboren en heet Ryan, binnenkort mogen we knuffelen en kan ik de fantastische mand geven.
  Nogmaals bedankt xxx

  Like

 2. We zijn echt heel blij met deze mooie mand. Zo fijn ook dat je dit zo snel kon en wilde regelen!
  Ons buurjongetje (Ryan) is inmiddels geboren en binnenkort mogen we gaan knuffelen en kan ik zijn ouders deze geweldige mand geven.
  Nogmaals bedankt xxx

  Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt Suzan voor je leuke reactie😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close