Yesss…een nieuwe opdracht!

Gisteren kreeg ik een berichtje van mijn lieve lotgenootje Annemieke. “Er is een nieuw jongetje geboren “schrijft ze. Of ik voor haar een leuk kraammandje wil samenstellen voor een bepaald bedrag.

Uiteraard wil ik dat! Mijn handen jeuken gelijk en ik ga meteen aan de slag. Gelukkig hoef ik geen extra inkopen meer te doen. De meeste spullen heb ik gewoon op voorraad. Dat scheelt een hoop.

Leuke en orginele kraamkadootjes scoren tegen een leuk prijsje is inmiddels voor mij een leuke en vaak ook uitdagende bezigheid geworden. Pasgeleden ben ik nog zo leuk geslaagd voor super gave t’shirtjes met tekst: ” I WOKE UP THIS CUTE”. Toevallig liep ik er op een dag tegenaan. Ik heb van deze CUTE shirtjes dan ook maar gelijk een aantal ingeslagen. Er waren meer klanten voor mij geweest, die helaas op hetzelfde idee waren gekomen. Dus er waren er nog maar twee over voor mij. Ik besluit zo’n leuk t’shirtje in het mandje voor mijn lotgenootje te verwerken. Ik weet zeker dat dat door haar gewaardeerd wordt.

Annemieke geeft aan in haar berichtje, dat ze heel graag zo’n setje mijlpaalkaarten in het mandje wilt voor de ouders. Deze leuke set van 32 kaarten van de belangrijkste baby momenten in het eerste jaar, heb ik dan maar gelijk in het mandje gedaan. Samen met nog wat andere leuke babyspulletjes zoals knuffel, spuugdoekje, sokjes en hout speeltje “vliegtuig ” vormt het mandje nu al een leuk passend geheel.

Het samenstellen en het inpakken van de kraamkadootjes tot een leuk passend geheel, vind ik nog het leukste om te doen. Er ontstaan zo vaak hele leuke orginele creaties. Een handgemaakt kaartje met persoonlijke tekst maakt het mandje helemaal af.

Morgen wordt deze mand voor Annemieke ingepakt in folie met lint en zal ik het persoonlijk afleveren bij post.nl.

Lieve Annemieke, bedankt voor deze mooie opdracht!  Ik hoop dat de ouders er blij van worden.

Liefs Pollie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close